yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamelat adımları çoklukla şunları kucakerir:

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı soylu erki etkilerini bile azaltır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda az çok duygun davranışları sergilemektedir.

 Bir strüktürda veya katlarında kâin her kullanıcı bâtınin, başka kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan kullanımda olmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara doğrudan erişim esenlanması gerekir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

İnsanların yangın esnasında emniyetli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında önem meydan merakn kapısı çok önemli olmaktadır.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında kusursuz sonuçları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın lokal Yangın Çıkış Kapısı standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen katmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Report this wiki page